Velkommen kjære reiseglade, enten du søker inspirasjon eller informasjon. Her kan du lese om det praktiske rundt det å reise i rullestol. Du kan også lese om steder jeg og mine skribenter har besøkt og de erfaringer vi ha gjort oss på de forskjellige stedene. Mitt håp er at jeg kan inspirere andre i rullestol til å komme seg ut i vår fantastiske verden, for å se og oppleve til tross for funksjonshindringer. Bon Voyage!Om_meg.htmlSkribenter.htmlReiseguider.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2
RULLESTOLREISER

OBS: Dersom bilder og tekst flyter i hverandre bytt nettleser til Firefox/Chrome/Safari!


Skriv gjerne en mail til meg dersom du har  spørsmål om noe. Ta også kontakt om du ønsker å bli gjesteskribent. Jeg vil understreke at jeg ikke mottar penger eller andre goder for å omtale hotel, firma, produkter osv. De som nevnes her, nevnes kun fordi jeg eller skribentene mener de tilbyr et bra produkt.

Det er viktig å huske at vi rullestolbrukere er svært forskjellige. Noen bruker el-stol andre sitter i smale og lette manuelle stoler som lett kan løftes. Noen kan gå noen meter, andre må ha hjelp til forflytting. Våre behov vil derfor være svært forskjellige. Jeg vil derfor understreke at selv om jeg finner noe funksjonelt for mitt behov, trenger det ikke passe for andre. Se her for nærmere beskrivelse av min funksjonsnedsettelse.

rullestolreiser@gmail.com

Rullestolreiser.net finnes nå også på facebook. Her kan reiseglade diskutere og dele tips og nyheter om ferie, reise og andre aktuelle reisetema.

Velkommen    Om meg   Skribenter     Tips    Reiseguider    Kontakt